Spirituele reizen gezocht? Soms vragen mensen zich af hoe het is om in een groep te reizen. Onze deelnemers geven als positief punt aan dat alles zo goed geregeld is. Dat ze niets zelf hoeven uit te zoeken. Wij kennen de ongebaande paden en geheime plekken kennen. Verder is het fijn dat je met gelijkgestemden op reis gaat. Het is voor velen een verademing dat er zoveel raakvlakken zijn in interesses. Bovenal krijgen wij terug dat er veel ruimte is voor je eigen beleving. Groepen kunnen soms benauwend worden vanwege het gevoel dat er bepaalde verwachtingen zijn. Wij geven je de ruimte en begrijpen dat iedereen uniek is.

Meer over Spirituele reizen

Meditatie Coaching Spirituele reizen Wijnandsrade.
YOGA Harmonie Rust Vervulling Lichamelijke Balans Zuivering Vreugde Vrijheid Verruimd Bewustzijn Zelfliefde Awakening Yoga activeert je spirituele ontwaken! MEDITATIE Awakening meditatie is een prachtige reis naar de vrede en vreugde in jezelf Er zijn vele vormen van meditatie en. COACHING Coachen is één van mijn passies!

Spirituele reizen met magicaltours-vakantien.

Tijdens onze spirituele rondreizen bezoeken we kracht- en inwijdingsplaatsen. Zoals steencirkels, tempels, standing stones (mehnirs), resten van oude beschavingen. Deze stenen constructies werden gebouwd om energie van de aarde en de kosmos te bundelen en bruikbaar te maken voor spirituele doeleinden zoals inwijdingen, of contact met het universum. Het bezoeken van deze magische plekken kan je diep raken, iets in je wakker maken. Waardoor je je verbonden voelt met alles, intens geniet, nieuwe inspiratie krijgt en een diepe innerlijke rust ervaart!We reizen langs sterrenwegen.

Dit zijn energiebanen die verbonden zijn aan Atlantis. Deze energiebanen worden gemarkeerd door kracht- en inwijdingsplaatsen. Voordat Atlantis ten onder ging hebben ingewijden het continent verlaten om spirituele kennis of een bepaalde trilling die nodig is voor transformatie, veilig te stellen voor de toekomst. En die toekomst is nu. In deze tijd van transformatie vormt deze kennis en energie een boost voor onze ontwikkeling.

Spirituele beurs in Hulst
Het is even doorbijten voor een nuchtere Zeeuw, zo’n beurs. Maar het ijs is snel gebroken, na een eerste gesprekje met medium-paragnost Linda Ista uit Rotterdam, dankzij één nieuwsgierig makende opmerking: ,,U bent met een nieuwe uitdaging begonnen.” Voor het derde achtereenvolgende jaar streek de organisatie ‘Follow the Road to your Heart’ neer in het Hulster gemeenschapscentrum Den Dullaert. De voormalige bibliotheekruimte straalde een warm huiskamergevoel uit, met de geur van wierook, muziek van klankschalen en brandende zoutsteenlampen.
Innerlijke rust

Helene Combee en Jurgen Jansen verwelkomden namens de organisatie 37 standhouders. De publieke belangstelling was ook groot. ,,In deze drukke tijden zijn mensen op zoek naar innerlijke rust. Wij bieden deze rust door de bezoekers kennis te laten maken met de spirituele wereld en alternatieve geneeswijzen. De mensen die hier komen, zijn op zoek naar een eigen weg in hun leven. We helpen ze daarbij door handvatten aan te reiken.” Tarot, massage, mediums, readers, paragnosten, gebedsgenezers, coaches en zandlezers, keuze genoeg op de beurs. Bij een rondgang door de zaal viel al snel op dat bij veel consulten kaarten op tafel kwamen. Menig kaartclub zou jaloers toekijken hoeveel kaarten er werden geschud. De Rotterdamse Linda Ista werkt met een zelfgemaakt setje. ,,Aan de voorkant staan wastekeningen, op de achterkant heb ik een boodschap geschreven. De kleur van de kaart is ook belangrijk. Iemand die een paarse kaart trekt, piekert veel.”

Zeeuwen staan open voor een consult, is Linda’s ervaring. ,,Ze blijven wel vrij nuchter. In België stappen ze sneller op ons af. Als Belgen als het ware maar een scheet dwarszit, komt het hele gezin aanschuiven voor een kaartlegging.” Magnetiseur Berry van Koppenhagen uit Terneuzen vertelde me dat magnetiseren in wezen iets is wat iedereen in zich heeft. Toch maar even luisteren. Wie weet, weer een nieuwe uitdaging. ,, Wrijf je wel eens over je knie als je die bezeerd hebt”, vroeg hij. ,,Nou als je dat doet heb je het gevoel van magnetiseren in je handen, maar je bent je er nog niet bewust van.” Hij vervolgde zijn praatje over de zeven chakra’s die een belangrijke rol spelen bij het welzijn van lichaam en geest ,,Die moeten allemaal openstaan om de energiebanen goed te laten stromen. Zit er ergens een blokkade dan krijg je fysieke klachten. Dan ben je bij mij aan het goede adres”.

Twintig spirituele plekken Reizen Knack Weekend.
Travel” is more than a journey of places and spaces. It should also move your spirit” en dat doen de 500 spirituele en heilge plaatsen die worden beschreven in het boek Sacred Places of a Lifetime uitgebracht door National Geographic. Een kleine selectie van 20 bekende en minder bekende plaatsen met een speciale betekenis. Lees meer over.: Deel op Facebook. Deel op Twitter. Deel op Google. Deel op LinkedIn. Deel op Pinterest. Versturen via e-mail. Meest gelezen Reizen.

Spirituele Reizen, spiritueel op reis, spirituele vakanties.
Als jij denkt dat je spirituele reis goed past binnen ayurveda nodigen we je uit de spirituele reizen van Spa Dreams in onder andere Thailand, Vietnam, India, Sri Lanka of Vietnam te bekijken. Spirituele reizen met ayurveda zijn tevens gezondheid en relaxreizen.

100 Spirituele reizen Michael / Marshall III Ondaatje ISBN: 9789038920108 De Slegte.
Ze herbergen een soort innerlijke schoonheid die ons in direct contact met de ziel brengt. In 100 Spirituele reizen delen bestseller auteurs hun persoonlijke indrukken in hun eigen navolgbare stijl. Of het nu gaat om een tempel, een kerk, een gedenkteken of een landschapskenmerk dat doordrenkt is van de sfeer van oude gewijde tradities, het zijn plaatsen die ons raken. reizen brazilie

Spirituele Reizen en Retraites bij Yogisan Boek je Reis vandaag nog.
Of het nu een yoga retreat op Bali is, een ayurveda vakantie naar Sri Lanka of mindfulness weekend in Europa: reis naar een plek die inkeer en rust mogelijk maakt, of jouw hele gezondheid ondersteunt bij een wellness kuur. Bekijk op deze pagina een selectie van de meest bijzondere spirituele reizen en retraites, georganiseerd door onze partner SpaDreams. vakantie brazilie

Spirituele Vakanties met Yoga en Sjamanisme 785, all-in heerlijk eten.
De spirituele vakantieweken zijn een samenwerking van Marcel Schut en Marieke Schut-schouten. Beiden zijn al lange tijd verbonden aan het werken met individuen en groepen. We werken vanuit onze passie en toewijding en vinden het fijn om deze mooie weken te organiseren. rondreis brazilie

Spirituele reizen in Duitsland Het is de moeite waard om op pad te gaan.
Tegenwoordig betekent het maken van een spirituele reis dat je aankomt bij jezelf. Reizen naar kerken, kloosters en magische oorden of een trektocht maken over pelgrimswegen Duitsland heeft tal van plaatsen die imponeren, inspireren en erop wachten om ontdekt te worden. b&b beginnen in frankrijk

Spirituele intelligentie: Jij bent de kracht zelf Altazar Rossiter Google Boeken.
Spirituele Intelligentie kun je ontwikkelen. Wie dit wil, kan zich geen betere leermeester wensen dan Altazar Rossiter. In zijn boek Spirituele Intelligentie legt hij zeer gepassioneerd en begrijpelijk uit wat SQ is, en geeft hij je handvatten om het te ontwikkelen. b&b overnemen in frankrijk

Groepsreizen Spirituele-agenda.nl.
420 camping tot 630 eenpersoonskamer. URL Datum Evenement Houder Locatie Bijdrage. spirituele reis Egypte. Theo en Erica nemen je mee met deze magische reis naar de. egypte Siwa oase. Reis naar zuid-Marokko. 13-daagse Lichtenergie reis Egypte Reis naar je Centrum! Gites huren frankrijk